Internet explorer: bookmarks starter i c:\

For l�nge siden

Generelt

Vidste du, at du selv kan bestemme hvilket bibliotek, der skal bruges til mappen "Foretrukne", hvor Internet Explorer lagrer dine "bookmarks" ?
Jeg har valgt at kalde mit eget "Foretrukne"-bibliotek for "Yndlingssteder" og placere det i C:\WINDOWS... Følgelig har jeg så startet registreringsdatabaseeditoren (REGEDIT.EXE), og på nedenstående nøgler oprettet et tekststreng, der hedder "Favorites" og tildelt denne streng værdien "C:\WINDOWS\Yndlingssteder".

"HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders"

"HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders"

"HKEY_USERS\Default\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders"

"HKEY_USERS\Default\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders"


Du kan også kopiere teksten nedenfor og gemme den som f.eks. FAVORITES.REG, og så køre REGEDIT FAVORITES.REG eller blot dobbelt-klikke på filen for at indsætte rettelserne...

REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders] "Favorites"="C:\WINDOWS\Yndlingssteder" [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders] "Favorites"="C:\WINDOWS\Yndlingssteder" [HKEY_USERS\Default\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders] "Favorites"="C:\WINDOWS\Yndlingssteder" [HKEY_USERS\Default\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders] "Favorites"="C:\WINDOWS\Yndlingssteder"